Det finnes mange forskjellige typer fancy kjoler som du kan bruke til enhver anledning. Formelle kjoler er flotte for bryllup og andre formelle begivenheter. De kommer i en rekke stiler, farger og lengder. Aftenkjoler er perfekte for kveldsfester fordi de ofte er gulvlange og viser mer hud enn andre typer kjoler. Ballkjoler er korte og elegante, perfekt for skoleball og hjemkomstdanser.

Ulike typer fancy kjoler

Formelle kjoler: Formelle kjoler er flotte for bryllup og andre formelle begivenheter. De kommer i en rekke stiler, farger og lengder.

Aftenkjoler: Aftenkjoler er perfekte for kveldsfester fordi de ofte er gulvlange og viser mer hud enn andre typer kjoler. Ballkjoler: Ball eller hjem

Ballkjoler: Ballkjoler er perfekte for å gå på dansefester, skoleball og andre formelle danser. De kommer vanligvis i vakre farger og har mange detaljer for å få dem til å se elegante ut.

Hva er riktig passform for å kle seg ut på en fest?

En kjolestørrelse er ikke bare et tall. Det er en måling av kroppsformen din. Riktig passform for å kle seg ut på fest handler ikke bare om størrelsen, men også om formen. Det er viktig å måle midjen og hoftene dine før du kjøper noe klesplagg på nett eller i butikken. Hvis du ikke kjenner målingene dine, kan du bruke denne metoden:

  • Stå rett opp med føttene sammen.
  • Mål rundt den fyldige delen av hoftene med et målebånd eller en hyssing og legg den under skrittlinjen (eller hvis mulig, helt øverst på baken).
  • Mål rundt den største delen av midjen med et målebånd eller et stykke hyssing og legg det under skrittlinjen (eller hvis mulig, ved siden av brystkassen).

Målene finner du også på dine gamle klær.

Hvordan bruke kjoler som får deg til å se høyere ut

Kjoler er en av de beste måtene å få deg til å se høyere ut.

Det er noen triks for å bruke kjoler som får deg til å se høyere ut.

Bruk først en kjole som er høyt på bena. Dette vil forlenge rammen og få deg til å virke høyere enn du faktisk er.

Bruk deretter en lengre kjole enn vanlig og velg en med splitt foran eller bak på kjolen. Dette vil skape en optisk illusjon som får det til å virke som om du bruker hæler når det i virkeligheten kan være flate sko eller joggesko!