Neglekunst er en fin måte å uttrykke din personlighet og kreativitet på. Enten du er hjemme eller ute på byen, er neglekunst en måte å få antrekket ditt til å poppe.

Det finnes mange forskjellige typer neglekunst som du kan prøve ut. En type neglekunst som er perfekt for nybegynnere er hjemmenegler. Dette kan du gjøre selv med et startsett for negler og litt lakk.

Se også noen av de mest populære løsneglen.

Hva er de grunnleggende forsyningene du trenger for neglekunst?

Neglekunst er en kunstform som har blitt popularisert av media og kjendiser. Du kan finne et bredt utvalg av neglelakkfarger, neglekunstverktøy og lim for å lage ditt eget mesterverk.

Du trenger neglelakk og neglekunstverktøy som børster, prikkeverktøy, sjablonger eller stempler for å lage designet ditt. Du trenger også et toppstrøk for å forsegle fargen og beskytte den mot flising. Til slutt trenger du et sterkt lim for å sette på designet slik at det holder i mer enn bare én dag.

Hvordan velge det beste hjemme-neglesettet for nybegynnere

Nøkkelord: startsett for negler, hvordan du spisser negler, hvor lenge varer neglelakken

Neglelakk er en fin måte å uttrykke deg selv og ditt humør på. Men hvis du er nybegynner, kan det være vanskelig å finne det beste settet for dine behov.

Å velge et neglesett kan være overveldende, spesielt hvis du nettopp har begynt med neglepleie. Det er så mange forskjellige merker og typer sett tilgjengelig på markedet i dag at det kan være vanskelig å vite hvilket som er best for deg. Den gode nyheten er at det er noen retningslinjer for hvordan du velger det perfekte startsettet! Det første du må vurdere når du velger et startsett er hvilken type negler du vil ha – lange eller korte negler? Lange negler krever mer arbeid enn korte negler fordi de trenger flere lag med lakk og de krever mer tid til tørking. Ulempen med lange negler er at de lett kan bli skadet, og du må kanskje bekymre deg for å knekke dem hele tiden. Korte negler er lettere å vedlikeholde, men de trenger hyppige strøk med lakk og tar veldig lang tid å tørke. Så egentlig er det bare et spørsmål om personlig preferanse!

5 tips for å få pene negler hjemme uten å bruke massevis av penger

  1. Bruk en neglebuffer: En neglebuffer er en fin måte å pusse neglene på og kvitte seg med smuss, gammel lakk og tørr hud som kan være på overflaten.
  2. Påfør en base coat: Å påføre en base coat vil hjelpe neglene dine til å se sunne og skinnende ut.
  3. Mal neglene med to strøk lakk: Det viktigste med å lakke neglene er å passe på at du bruker nok lakk slik at du ikke ser de naturlige linjene i neglesengen.
  4. Påfør toppstrøk: Påføring av toppstrøk vil bidra til å beskytte manikyren din fra å flise eller flasse av for tidlig, samt gi glans og holdbarhet til manikyren.
  5. Bruk neglebåndsolje etter hver vask: Cuticle oil kan være påføres neglene i tillegg til å bli massert inn i huden, noe som vil bidra til å fukte og holde dem sunne.